Vas turisticki savetnik

Kontakt

TMG Teamleiter
KATIC VESNA


Kontakt podaci

Mobil: +381652642642
travelno1@tmg-reisen.rs

Mi smo tu, za Vas

Ponedeljak do petka
Subotom:
Nedeljom
 

Opsti uslovi putovanja OUP

OUP Schmetterling Reisen.d.o.o.

Opsti uslovi putovanja / AGB

Opsti uslovi putovanja
TMG Der Reisejoker GmbH, Koelner Strasse 16, 42119 Wuppertal - u daljem TMG - 


Sklapanje ugovora
Ugovor o pruzanju turisticke usluge ili skupa turistickih usluga sklapa se iskljucivo izmedju odgovrajuceg turoperatera i klijenta. TMG posreduje samo sklapanje takvog ugovora.

Obaveze TMG-a
TMG se obavezuje, da rezervisanje jedne turisticke usluge od strane klijenta neposredno da prosledi turoiperateru kao i potvrdu za putovanje da dostavi klijentu.

Otkazivanje 
1. U slucaju otkaza klijenta od ugovora za putovanje, obavezne troskove za storniranje se u zavisnosti od turoperatera placaju TMG-u ili turoperateru. TMG se obavezuje, da nadoknadu za otkazivanje neposredno prosledi turoperateru.weiterzuleiten. 
2. Visina nadoknade za otkaz usmerava se po opstim uslovima putovanja odgovarajuceg turoperatera.Veranstalters. 

Odgovornost 
1. TMG ne odgovara za greske donete turisticke usluge. Zahtevi za odstetu od strane klijenta u odnosu na nastale greske u sklopu donete turisticke usluge moraju se dostaviti odgovarajucem turoperateru.
2. Odgovornosti TMG-a za sadrzaje sajtova trecih, na kojie se ukazuje sa strane TMG-a (npr. preko HyperLink-ova itd.) su isto tako iskljucene. 
3. Odgovornosti TMG-a u ostalom, posebno za od nje donete usluge posredovanja usmerene su na vazeca zakonska pravila.

Linkovi na sajtove trecih 
Ovaj sajt sadrzi hyperlinkove prema drugim sajtovima, koji su od grugih operatera. TM;G nema nikakav uticaj na sadrzaj i oblikovanje linkovanih sajtova i ne preuzima odgovornost za te sajtove.

Online-Beilegung von Streitigkeiten; Verbraucherstreitbeilegung 
1. Gemäß der Verordnung (EU) Nr. 524/2013 hat die EU-Kommission eine Internetplattform zur Online-Beilegung von Streitigkeiten („OS-Plattform“) zwischen Unternehmen und Verbrauchern eingerichtet. Jedem Kunden, sofern er Verbraucher ist, ist es möglich, diese OS-Plattform im Falle von Streitigkeiten mit uns zu nutzen.
Diese ist unter folgenden Link erreichbar: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
2. Im Übrigen sind wir nicht bereit, wegen Streitigkeiten aus dem Vertragsverhältnis an einem Streitbeilegungsverfahren vor einer Verbraucherschlichtungsstelle teilzunehmen.

Zavrsne odredbe 
1. U slucaju da neko pravilo ovih opstih uslova putovanja jeste ili postane nevazeci ili opsti uslovi putovanja imaju nedostatak, ostaje primenljivost ostalih odredbe netaknut. 
2. Na pravni odnos primenjuje se zakon Savezne Republike Nemacke. Ako je klijent trgovac u smislu Trgovackog zakona, u tom slucaju je za sve rasprave dogovorena nadleznost suda u Wuppertal-u.